Lid worden

 

Het lidmaatschap van de EFSA-Nederland staat open voor zowel individuele hengelaars als club. Zeehengelverenigingen kunnen zich als zo genoemde geaffilieerde club bij de EFSA aansluiten. De leden van deze geaffilieerde clubs krijgen daarmee het recht deel te nemen aan de in Nederland georganiseerde wedstrijden en activiteiten, met dien verstande dat zij niet in aanmerking komen voor eventuele ereprijzen. 

Individuele zeehengelaars komen in de eerste instantie in aanmerking voor het internationaal lidmaatschap, de contributie bedraagt € 45,00  en €33,00 voor een gezinslid per jaar dit is inclusief de afdracht aan het Internationaal hoofdbestuur.Dit lidmaatschap geeft een volwaardig recht op deelname aan alle nationale en internationale activiteiten.

Wie alleen geïnteresseerd is in de Nederlandse activiteiten van de sectie kan kiezen voor de status als Nationaal begunstiger, daarvoor bedraagt de contributie € 33,00 en € 25,00 voor een gezinslid per jaar als nationaal lid kan men deelnemen aan de door EFSA Nederland georganiseerde activiteiten in eigen land. Wil men vanuit deze status deelnemen aan EFSA activiteiten in het buitenland kan men door betaling van € 12,- extra alsnog het internationale lidmaatschap verwerven en deelnemen aan buitenlandse activiteiten. Junioren kosten in beide gevallen € 16,00 per jaar dit is tot 17 jaar. tevens is er een mogelijkheid voor een “life-memberschap”.

Misschien trekt U na het lezen van deze informatie de conclusie dat de EFSA ook iets is voor U, welnu … U bent van harte welkom, bijvoorbeeld om geheel vrijblijvend en ter kennismaking eens mee te doen aan één van onze wedstrijden of evenementen.

U kunt zich eenvoudig aanmelden als lid door een email te sturen naar renedebruin18041962@gmail.com