NkBig Game 2018

PENN CHALLENGE 2018

The white marlin edition.

2018 is het lustrumjaar voor de PENN Challenge. Na een aantal jaren Kenia, zwarte marlijnen en zeilvissen, Kaapverdië met zijn waanzinnige blauwe marlijnen en Mexico met zowel witte als blauwe marlijnen als zeivissen en een grote diversiteit aan bijvangsten, zet de PENN Challenge in het 10e jaar wederom koers naar Puerto Aventuras om in samenwerking met Capt. Rick’s Fishing een dijk van een toernooi neer te zetten.

Diegenen die in 2016 hebben deelgenomen aan het toernooi weten wat een visrijkdom in de Caribische zee aan de Riviera  Maya kent. De grote diversiteit aan vis, blauwe marlijn, witte marlijn, zeilvis, prachtige mahi mahi (Dorade), wahoo, gigantische kingfish, tonijn en barracuda, verraste menig deelnemer en zorgde voor een zeer visrijk toernooi.

Voordat we de afspraken met Capt. Rick’s fishing definitief maken, willen we als organisatie inventariseren hoeveel teams aan het toernooi willen deelnemen. Dat doen we om twee redenen. Om als Qualifying Event voor het Wereldkampioenschap in aanmerking te komen en om het EFSA Nederlands Kampioenschap aan de PENN Challenge te koppelen is het noodzakelijk dat minimaal 10 teams aan het toernooi deel nemen.

Data:             4, 5, 6, 7 en 8 juni 2018

Locatie:         Puerto Aventuras, Yucatan, Mexico

Vluchten via Tui Fly:  Maandag – donderdag – zaterdag

Hotel:                          Zelf regelen (diverse reisorganisaties bieden hotels in                                                Puerto Aventuras aan)

Appartementen:         Via Capt. Rick kunnen we appartementen aan de haven                                             huren. Prijzen zijn nog niet bekend.

Kosten toernooi*:      Naar verwachting tussen 3.400 en 3.800 EUR per team e.e.a.                                     afhankelijk van het aantal deelnemers per team.

Max. aantal teams:    20 teams

 

*De werkelijke kosten zijn afhankelijk van het aantal deelnemende teams. Opgemerkt dient te worden dat het toernooi  geheel belangeloos wordt georganiseerd door vrijwilligers  van de stichting The Fishing Dutchmen. De begroting/rekening van het toernooi is op verzoek voor elke deelnemer inzichtelijk. Als blijkt dat een batig saldo op het toernooi wordt gemaakt dan komen deze baten direct ten goede aan het aan het toernooi verbonden goede doel.

De optie bij Capt. Rick op de beschikbaarheid van boten  loopt af op 15 september. Als je met een team wil deelnemen laat dan zo spoedig mogelijk weten via mail; aierland@xs4all.nl of telefonisch; 06 – 17106651.

Vriendelijke groet,

-- 
THE PENN CHALLENGE / THE FISHING DUTCHMEN FOUNDATION

A.(TOINE)VAN IERLAND
Tournament Director PENN Challenge
Secretary TFD Foundation

T. +31617106651

P/O Weteringshoek 12
    5328 BN Rossum (gld)
    The Netherlands

www.thefishingdutchmen.nl
www.pennchallenge.nl 
Facebook page THE PENN CHALLENGE
 
 
 
 

Frans

19 aug.
 
aan mij
 
 
 
 
 
Hoi René, lukt het jou om deze info op onze site te plaatsen if heb jij een wordbestand nodig. Groet, Frans.

Verstuurd vanaf mijn iPhone

Begin doorgestuurd bericht:

Van: Toine van Ierland <aierland@xs4all.nl>
Datum: 18 augustus 2017 17:11:02 CEST
Aan: Pep Karel gmail <pepkarel@gmail.com>
Onderwerp: PENN Challenge 2018